hits

Ingen vet hvor haren hopper


I dag traff vi på denne haren her, ved hytta på Brokke i Setesdal. Haren satt under en rot like ved skiløypa, og derfor fikk jeg et rimelig nært møte med den. Først satt den musestille, håpte nok at ikke vi oppdaget den. Men så stakk den avgårde i imponerende fart.

SONY DSC

Den satt seg ned litt borti bakken, og lurte på om den hadde ristet oss av seg. Men så stakk den videre. Og ikke vet jeg hvor den ble av! 

8 kommentarer

frodith

04.02.2018 kl.20:08

Sååå fiiin :-) Koselig å se deg igjen også <3

Lillian

04.02.2018 kl.20:40

frodith: Tusen takk, fine Frodith! <3 Godt å se at du er her enda! :-)

fruensvilje.blogg .no

04.02.2018 kl.22:23

dette var en hyggelig overaskelse,har savnet deg veldig her inne og håper vi får se deg flere ganger fremover :=) jammen fikk du et par flotte bilder av harepus,så vakkert det andre bilde der var ,kvitt i kvitt og blenkande snø i solen,helt nydelig :=)

Lillian

05.02.2018 kl.05:13

fruensvilje.blogg .no: Så koselig at du fortsatt er her, Connie, det er veldig lenge siden sist jeg var innom bloggen, men nå har jeg tenkt å skrive litt mer fremover. Så får vi se hvor flink jeg er til å følge opp det! :D
Takk for det, det var gøy at jeg hadde kamera klart når jeg plutselig var så nær. Ikke alltid det klaffer sånn. Vi har hatt noen nydelige, kalde vinterdager nå.

natheless

05.02.2018 kl.09:48

Heeei! Så fint med et innlegg fra deg igjen. Godt nytt år!!!!! For noen magiske bilder. Hare ser jeg ofte, men sjelden den hvite. Her har vi de som er brune hele året. De kalles vel Sørhare og er større enn vår ville hare. Jaktlaget her satte ut dette hareslaget for mange, mange år siden og de trives visst godt.

Håper du har det bra på din kant av landet. Håper du får tid til litt blogg nå da. Ønsker deg en fin ny uke! :)

Lillian

07.02.2018 kl.18:09

natheless: Tusen takk, det er så lenge siden at jeg nesten trodde jeg hadde sluttet å blogge! Godt nyttår til deg også! :D Ja, husker at det var endel sørhare i Østfold, fikk aldri se de men så sporene.
Jo takk, det går bra, her nede i sør. :-) Håper også at du har det bra, skal innom bloggen din og sjekke! :) Så du hadde noen flotte bilder av sangsvaner der inne. Hopper innom nå! :)

toveview

05.02.2018 kl.22:50

Flotte bilder av harepus i vinterlig skrud! Ikke så lett å få denne fotomodellen i linsa. Herlig å se, takk!

Lillian

07.02.2018 kl.18:10

toveview: Så koselig at du likte harepusen! Du har helt rett, ikke lett å få tak i haren, jeg følte meg skikkelig heldig som fikk se den. :)

Skriv en ny kommentar