Rotteinvasjonen

I går ble postkassa vår invadert av en rotte! Det er ikke en hvilken som helst rotte heller, det er nemlig kjæledyret til Frodith. Rotta ferierer på egenhånd rundt i Norge, noe du kan lese mer om her. Nå er altså denne rotta, som lyder navnet Vaniljeogpepper, hos meg. Det er veldig koselig, og selvsagt gjør jeg alt jeg kan for at den skal trives. 

I går skulle jeg og en venninnne avgårde og se operaen Carmen i Fjæreheia. Siden jeg mangler enkelte skrupler, så jeg ingen problem med å smugle inn en rotte  i veska, uten å betale billett for den. 

Rotta måtte bli i veska under forestillingen, men selvsagt fikk den titte ut for å beundre den vakre, men akk så lettlivede og svikefulle Carmen. Rotta ville ikke svare på om det var første gang den var på opera, men i alle fall var det første gang jeg var det. Kanskje ikke opera er det aller beste jeg vet, men historien og forestillingen var flott! Det var ikke lov å ta bilder, så dette bildet er tatt under avslutningsapplausen. 

Jeg har ikke veldig mye tid til å blogge, men jeg legger ut litt bilder på Instagram. Hvis du vil følge med på hva rotta til Frodith finner på senere i dag, så følg med på lilliansens på instagram!

 

6 kommentarer

17.07.2013 kl.04:51

Så utrolig koselig at du har fått besøk av landets fineste rotte <3

Utrolig gøy at den fikk være med på opera.

Ønsker deg fortsatt kjempekos sommer, og hils den søte rotta <3

Stor klem fra Mette

frodith

17.07.2013 kl.07:40

Herlig! Også at den fikk komme på Opera da :-D det var snilt av deg :-D Den er ikke bevandret på Opera-hus nei, det skal jeg love deg ;-) Så den har jammen fått mange nye opplevelser i sommer. Du er jammen modig som tok henne dit, hun kunne jo stukket av ;-) Jeg får ikke sett Instagram, men digger det jeg så her :-D Takk for at du har tatt så godt vare på henne <3 Klemmmer <3

Lillian

17.07.2013 kl.08:39

frodith: Ja tenk - og i dag har den lyst til å dra videre, men først har den mast seg til å bli med oss på en liten spasertur. :-)

Lillian

17.07.2013 kl.08:40

Anonym: Hei, ja det må være landets fineste! :-) Ha en super sommer du også, Mette, med alle dine herlige opplevelser! Klem <3

frodith

20.07.2013 kl.00:13

Jeg var inne på de instagrambildene på siden der, så utrolig herlig :-D Hun har jo VIRKELIG vært på livet :-D Fantastisk flott :-)

Lillian

20.07.2013 kl.14:29

frodith: Hehe, ja det ble en langtur på rotta di! :-)

Skriv en ny kommentar

hits