Villsvin og rådyr

I går kveld gikk jeg og Geir på tur i skogen. Vi fant en super skog som ligger i Sauerland. Området er kjent for flott tysk natur, og rikt dyreliv.

Vi fikk oppleve både rådyr og villsvin.


Disse her løp rett mot meg fordi de var opptatt av noe som skjedde på andre siden av skogen...


Hva skjer der borte, tro?


De oppdaget meg til slutt, for jeg hadde på meg en avslørende blå genser. Neste tur i skogen skal være med litt smartere farger på klærne!


Her fikk de nok av hele meg og mitt kamera! Og vekk var de, på et blunk.


Litt lenger borte hørte vi noen lyder. Det løp og raslet i løvet borti der, og plutselig så vi denne her. Det er et villsvin. Det var mye skog og kvist og kvast, men vi oppfattet at det var flere dyr der.Gjemmer seg nok litt for den rare blå genseren på tur...


Når de bestemte seg for å dra videre så vi at dette var en flokk med tre purker og en flokk med barn. Ungene var i forskjellig størrelse, som man kanskje kan se av det ene bildet nedenfor. Det er vanlig at villsvin organiserer seg i flokker med mødre og barn, gjerne store flokker. Rundt 20 dyr er vanlig, men denne flokken her var mindre. Kanskje 15 dyr tilsammen med alle de små, det var vanskelig å telle dem for de forsvant nesten i det brune bunndekket.

   
Villsvinbarna følger etter mammaene sine bort fra den ekle blå genseren...

#villsvin #rådyr #natur #dyr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits